Katten Gedragsadvies

Wil je jouw kat nog gelukkiger maken?
Heb je het gevoel dat je hem/haar niet altijd even goed begrijpt?
Vertoont je pluizenbol ongewenst gedrag?
Wil je graag je kat trainen?

Dankzij mijn studie bij Anneleen Bru, van Felinova en mijn jarenlange ervaring met kattengedrag heb ik de nodige kennis.

Ik kan je helpen met advies op maat op een visuele en gestructureerde manier.

Hoe ga ik hierbij te werk? Met advies op maat. Het begint bij het in kaart brengen van het gedrag van je kat en de omgeving waar je kat in leeft. Aan de hand van deze info stel ik dan een gedetailleerd plan op met een handige poster waarmee jij meteen aan de slag kan gaan! Laten we samen op zoek gaan naar de onderliggende oorzaken en de oplossingen.

Met mijn ervaring en expertise kan een consult van +- 1,5u je concreet helpen om je kat beter te begrijpen, gelukkig(er) te maken of ongewenst gedrag te vermijden/op te lossen. Na dit consult volg ik telefonisch op hoe de vorderingen zijn.

Contacteer mij voor een afspraak aan huis en word het allerbeste baasje!

  0479/68.95.70

  info@hairypoppins.be

  Prijzen:

  Happy consult €65 per uur

  Regio: Antwerpen
  Verplaatsingsvergoeding €0,37 per km vanuit Deurne
  Exclusief eventueel vergoeding voor parking

  * Voor je er van uit gaat dat het probleem gedragsmatig is, ga je best langs je dierenarts. Dit om medische klachten uit te sluiten. In huis plassen kan een gedragsmatig probleem zijn maar vaak gaat het om een blaasontsteking of blaasgruis. Katten kunnen pijn en ongemakken goed verbergen. Laat je kat dus volledig controleren (urine & bloedonderzoek) vooraleer je een afspraak maakt bij mij voor een happy consult.

  Open chat
  Hey
  Kan ik je ergens mee helpen?