Testimonials

Dankzij Hairy Poppins zijn wij met een gerust hart op vakantie vertrokken . Aan de vele foto’s en updates was te zien dat onze dolletjes op hun gemak waren . 
Merci chloe voor de goede zorgen 
Rico,Diva,Dolly en Filou en de baasjes

VERONIQUE VERMEULEN UIT SCHOTEN

Chloe is een super lieve en toegewijde catlady. Door omstandigheden hadden wij last minute geen opvang voor Pippa. Chloe was onze redder in nood en heeft drie dagen geweldig goed voor ons P gezorgd! Ondanks er geen ontmoeting vooraf was, heeft P dubbel en dik genoten van de quality time en knuffels. Zeker een aanrader! ❤😺

KIM UIT KONTICH

Een echte aanrader! Super vriendelijk en goede omgang met je kat. Heeft een grote kennis over katten en geeft leuke nuttige tips. Je kan erop rekenen. Blij om haar te leren kennen en zal zeker nog beroep doen in de toekomst.

LILIANA FAZEKAS UIT BRASSCHAAT

Chloe is een super catsitter ! Het was geen makkelijk begin daar 1 van mijn 3 schatjes diarree had . 
Ze is er op vrijdagavond nog mee naar de DA geweest en de medicijntjes gegeven . 
Elke dag een update , dat stelt gerust . Mijn katten en ik zijn erg tevreden en daarom raad ik haar graag aan ! 
Bedankt Chloe ! Van Fio , Zazoe en Siri 
Els en Sophie

ELS VAN LOOVEREN UIT MERKSEM

chloe is een toppie het spelen met taco ging gemakkelijk maar met Kitty die graag op een afstandje kijkt was het wat moeilijker maar het zijn twee blije poezen en hun baasje ook
ook advies gekregen kwa speelgoed

MARIAN MICHIELS UIT WILRIJK

Alleen maar lovende woorden voor Hairy Poppins! Met een klein hartje, maar toch ook met veel vertrouwen maakten wij kennis met Chloé. Het was meteen duidelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt. Chloé heeft een groot hart voor dieren en een opmerkzaam oog voor hun noden. Wij zijn met een gerust hart op weekend vetrokken en Kosmo en Piña zijn een weekend vertroeteld geweest! De vele foto’s en filmpjes, die trouwens voorzien werden van leuke commentaren, stelden ons helemaal gerust! Onze kattenkinders zijn duidelijk een grote fan! Uiteraard wij ook!🐾

RACHEL VERSLEGERS UIT DEURNE

Als je op zoek bent naar een ongelooflijke catsitter ben je hier absoluut aan het juiste adres. Wat Chloé Noorbergen met de poesjes doet , tart elke verbeelding. Ze heeft een fantastische feeling met katten en entertaint ze vanaf de eerste tot de laatste minuut. Ze leeft en denkt mee in hun kattenwereld en dat maakt haar zo uniek in haar job. Katten voelen dit aan en daar begint alles mee, want de relatie tussen kat en mens is maar op 1 ding gebaseerd: vertrouwen! Dus ben je nog op zoek naar een professionele catsitter, wel neem het van mij aan, ze is top!!!!!!!!

VANESSA PEETERS UIT ANTWERPEN

Een geweldige service en een zekerheid dat je kat(ten) in veilige handen is/zijn.😼

JOHAN HENDRICKX UIT BERCHEM


“Chloe is een week komen passen op mijne Mauro en het was liefde op het eerste gezicht tussen die 2 😻 het was de eerste keer dat ik Mauro toch in beetje vreemde handen achterliet maar dankzij Chloe ben ik volledig onbezorgd op reis kunnen gaan. Elke dag een update met filmpjes en foto’s was superleuk! Werd geborsteld, nageltjes werden geknipt, veel speelplezier en flodderplezier,… ik kan niets negatief aanmerken! Ik kan Chloe alleen maar aan iedereen aanraden! Dikke merci voor de goede zorgen!”


EVI DE WOLF UIT BERCHEM


Zeer sympathieke dame. Vlotte communicatie!
Wij zijn met een gerust hard vertrokken en zullen in de toekomst zeker terug beroep doen op Chloé haar diensten.
Absolute aanrader voor dierenliefhebbers!! ****

NADEEM ZAFAR UIT BRASSCHAAT


“Bij de eerste ontmoeting gelijk een goed gevoel. We zijn zorgeloos op reis kunnen gaan en hebben bijna dagelijks foto’s/filmpjes ontvangen van onze twee oogappeltjes. 1 van de 2 is een enorm schuchter en bange kattin(gaat zich vaak verstoppen bij geluid of vreemde mensen), echter waren wij oh zo blij om te zien dat ze bij Chloé op haar gemak voelde. Wij zijn alvast fan en gaan Chloé zeker nog eens inschakelen voor een volgende reis.”

ANGELA JOSTEN UIT BRASSCHAAT


“Alleen maar positieve comment voor Hairy Poppins … ze heeft tijdens onze vakantie voor onze poes Punta gezorgd. Geen gemakkelijk beestje maar ze heeft de beste zorgen en aandacht gekregen. Ik vertrok met een bang hartje maar was na het eerste bericht helemaal gerustgesteld. Ik kan deze dame echt aanraden als je een poezenoppas zoekt.”

ANN LAVAERTS UIT WILRIJK


“Chloé was mijn redder in nood toen ik een weekendje weg had gepland.
Ik heb een kitten met diabetes die tweemaal mee dag een inspuiting van insuline moet krijgen en Chloé zag het volledig zitten om die taak op zich te nemen.
Ik leerde haar het toedienen van de injectie aan op ons kennismakingsgesprek en kon nadien met een gerust gemoed vertrekken.
Ik schakel haar zeker opnieuw in wanneer wij nog eens op vakantie gaan!
Bedankt Chloé!”

ELIN COPPENS UIT MECHELEN


“Vanaf het eerste moment voelde Pippa zich op haar gemak bij Chloé. Zo kon ik met een gerust hart op reis vertrekken en ten volle genieten. De dagelijkse foto’s en video’s waren superleuk om te ontvangen.”

SANDRA PEETERS UIT WILRIJK


“Via een artikel in de krant over “Catsitting” zijn wij bij Chloé Hairy Poppins terechtgekomen. Tijdens onze vakantie heeft ze onze 2 lieverds, Marcel en Maurice komen verzorgen en vertroetelen. Een onbezorgde vakantie? Doe gerust beroep op Hairy Poppins!”

SEAN BRONDEEL UIT ANTWERPEN


“Met Hairy Poppins een eerste keer een catsitter in huis en een echt succes! Dankzij Chloë en haar dagelijkse foto’s en filmpjes waren onze drie dochters gerust dat Bizoe in goede handen was. Volgende vakanties doen we zeker opnieuw beroep op haar!!!!”

KATRIEN VAN VLEM UIT DEURNE


“Onze kat Camilla heeft er een nieuwe vriendin bij, super leuk om foto’s en video’s te ontvangen wanneer je even van huis bent dus je kat is bij Chloe in goede handen!”

KATRIEN EERDEKENS UIT BERCHEM


Heel professionele en lieve catsitter. Onze kat kon het meteen met haar vinden. Super tevreden van de attente service  ❤

EVELINE FOQUÉ UIT MORTSEL


Zeer goed communicatie en duidelijke afspraken. Tijdens onze vakantie was onze poes César in zeer goede handen. Top service door een top madame 👍🏻

KIRSTEN CRAUWELS UIT WILRIJK


Dankzij haar met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. Bedankt!

EVELYNE THIJS UIT MORTSEL


Topservice!! Aan iedereen aan te raden! De volgende vakantie maken we zeker opnieuw gebruik hiervan!

STEVE DYCK UIT WILRIJK


Dankzij Chloe hebben we dubbel zoveel kunnen genieten, wetende dat ze in goede handen waren! Elke dag een kleine update maakte ons gerust dat het hen goed verging.
Asterix en Obelix hebben er een vriendje bij en wij zullen zeker nog beroep doen op Chloe in de toekomst!!

KARA SEGERS UIT BERCHEM


Met Hairy Poppins heb ik nu bijna een jaar ervaring en ondanks dat ik een moeilijke kat heb (bang voor ieder nieuw mens), had Poes Chloé
binnen een uur in zijn hart gesloten. Ze spelen samen tikkertje in de tuin (kattenspeeltjes zijn echt niet zijn ding) en hij is helemaal opgefleurd sinds Chloé elke dag langs komt. En ook de twee nieuwe Ragdolls en de konijnen en mops Bailey zijn dol op haar.
Als je geen goede maar een fantastische petsitter zoekt waar je in alle vertrouwen je huisdier aan wil kunnen toevertrouwen dan is Hairy Poppins de enige juiste keuze

RENE WIJNINGA UIT BRASSCHAAT


Hairy Poppins is net een week op onze poes komen passen en dat is uitstekend verlopen. Al tijdens het kennismakingsgesprek klikte het meteen. Je voelt zo dat ze een hart voor dieren heeft. Tijdens onze reis was er ook regelmatig contact (smsjes, foto’s, video’s) waardoor we ons echt gerust voelden. Zeker een aanrader!

CLAUDIA VIDTS UIT ANTWERPEN


Thanks Chloé voor op Lex en Leon te passen tijdens hun eerste dag alleen in het nieuwe huis en om hen op hun gemak te stellen tijdens het vele lawaai van de werken die nog steeds aan de gang zijn!
Best catsitter ever! Hairypoppins rules!

DEBBIE DECLERCQ UIT HOBOKEN


Onze kapitein Snorremans was heel tevreden met het gezelschap en liefde van Chloe. 
Top werk! Zeker aan te raden mensen!

ROXANE LENDERS UIT DEURNE

Super lieve dame ! 👌🏽zorgt altijd goed voor mijn beertjes …😻😻

CHRISTINA LEMMENS UIT SCHILDE

Chloe is ondertussen onze vaste catsit geworden. Vanaf dag één klikt het supergoed met Baggy. Hij is heel erg op zijn gemak bij haar en vindt het leuk als ze langskomt. Ze houdt ons ook heel fijn op de hoogte door ons foto’s en video’s te sturen. Zo kunnen we met een gerust hart op reis gaan. Want ook catmom’s hebben soms een break nodig, en dan is Chloe de ideale catsit 😸

HANNE IMRE UIT BERCHEM

We vroegen Chloé om op onze twee deugnietjes te passen terwijl we een weekje op skireis gingen. Toen we terug thuis kwamen, troffen we 2 heel gelukkige katjes aan! We zijn heel erg dankbaar voor de goede zorgen en de liefde die Chloé aan onze twee katjes heeft gegeven. Elmo en Jules werden thuis verwend en wij konden op reis mee genieten van leuke foto’s en filmpjes!
In de toekomst zullen we zeker terug beroep doen op ‘Hairy Poppins’ en mochten iemand kennen die een catsitter nodig heeft, raden we Hairy Poppins zeker aan 😻
Groetjes,
Margaux & Marco
Pootje van Elmo en Jules

MARGAUX LOOS UIT EDEGEM

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.

Open chat
Hey
Kan ik je ergens mee helpen?