Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Chloé Noorbergen, 34 jaar en voltijds gepassioneerd door dieren. De naam ‘crazy cat lady’ hebben ze mij al meerdere malen gegeven, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik heb een Maine Coon kat en een Pers: Marley & Morris die veel verzorging vragen. Ik heb ook een geadopteerd katje Mickey die ik met de papfles heb grootgebracht. Mijn mama heeft een hondje, Scotty, een schattige mix van een Sheltie en Chihuahua die de mascotte is van de hondenafdeling. De liefde die je krijgt van een dier is onbeschrijflijk. Ze zijn als baby’s voor mij. Ik doe mijn job met heel mijn hart graag!

Op nr. 1 bij het catsitten staat voor mij als doel zo weinig mogelijk stress en zo veel mogelijk verwennerij voor de kat bij een afwezigheid. 🙂

1 op de 4 mensen neemt een huisdier, en terecht! Alleen kan het best lastig zijn als je eens op vakantie wil, of eens even geen tijd hebt voor je lieveling. Dat heb ik zelf ook al ondervonden, en daarom ben ik deze kattenoppas aan huis opgestart.

Je poes kan rustig thuis, in zijn vertrouwde omgeving blijven en je kan zorgeloos genieten. Ideaal toch?!

Ook voor kattengedragsadvies kan je bij mij terecht! Leer bij wat je kat nu echt wil vertellen.

En wil je eens iets leuk organiseren bij je thuis?! Kies dan voor een cat - dog homeparty en leer gratis wat bij over hun gedrag!

De leukste katten & hondenspeeltjes kan je vinden op de webshop om je viervoeters nog gelukkiger te maken!

Hebt u nog vragen of wil u graag een persoonlijke kennismaking. Contacteer mij! 

0479 68 95 70
info@hairypoppins.be


Open chat
Hey
Kan ik je ergens mee helpen?